Pratie Dermanovu na Instagramu


***
AKCIJA
***
MARTHidratacija
3000,00 RSD

Lifting radiotalasima direktno u derm lice, vrat i dekolte
250,00 EUR

Indikacije - opšte

OPŠTA DERMATOLOGIJA

Koža je naš najveći organ. Oštećenja i bolesti kože su česti. Terapije u dermatologiji su se poprilično izmenile. Nove tehnologije su izbacile stare i dugotajne načine lečenja.Tako se akne danas izuzetno retko leče antibioticima; opadanje kose nije nešto na šta ćemo slegnuti ramenima, a osetljive kože nećemo samo pripisivati genetici već ćemo ih adekvatno negovati i tretirati. Tako možete prepustiti vašem dermatologu i lečenje gljivičnih infekcija na koži, noktima i kosi, lečenje virusnih infekcija, bradavica, papiloma, pregled mladeža, lečenje raznih osipa na koži (koprivnjače, dermatitis, ...)

Spajanjem dugogodišnjeg iskustva i znanja iz prakse sa novim tehnikama lečenja daće prave rezultate.

 

ESTETSKA DERMATOLOGIJA

U današnje vreme primena neinvazivnih procedura za podmlađivanje kože smatra se savremenom dermatološkom negom. Metode stimulacije kože prirodnim supstancama i postupcima će nam doneti osveženje, poboljšanje teksture i tonusa kože, ujednačavanje tena, bolju sintezu kolagena i elastina, smanjenje sitnih bora i linija ...

Ritam života, zagađenje, pušenje, stres, nepravilna ishrana i drugo doprinose tome da nam koža gubi na svežini, da izgleda sivkasto, umorno i beživotno. Neadekvatna nega dovodi do pojave nečistoća na koži, mašćenja i nastanka akni. Sunčanje, hormonalna terapija, mirišljava kozmetika i genetska sklonost doprinose pojavi pojačanih pigmentacija.

Smanjenje tonusa kože i produbljivanje bora daju nam tužan i često zabrinut izraz lica.

Brojne neoperativne i neagresivne metode daće fantastične rezultate u  vidu nastanka osvežene, blistave, jedrije, sjajnije i zategnutije kože, brisanja sitnih bora i ublažavanja jačih, stimulacije tonizacije, uklanjanja pigmentacija. U antiejdzing procedure ubraja se i otklanjanje izraslina i keratoza na koži.

Praćenje saveta dermatologa će znatno unaprediti stanje i kvalitet kože. To će sigurno smanjiti svakodnevno šminkanje i kamuflažu neželjenih pojava na vašoj koži. Tako ćete zatvoriti dobro poznati krug  MANJE ŠMINKE-BOLJI TEN-MANJE ŠMINKE.