TRETMAN TELA neinvazivnom procedurom - BODYSHOCK

Idejni koncept namenjen tretmanu tela, tj. nogu, stomaka, bokova i ruku. Idealan za one koji baš i ne uživaju u mezoterapiji i ostalim procedurama nakon kojih ipak postoji izvestan diskomfor.

Bodyshock je dinamičan tretman za drenažu, smanjenje obima i tonizaciju kože. Koktel koji se utrljava i nanosi specijalnim NANO maskama pravi dermatolog u zavisnosti od tipa celulita i količine masnog tkiva. U početku on je više drenažnog karaktera, pa lipolitičkog i na kraju tonizirajući. U zavisnosti od godina pacijenta  i problema koji rešavamo može se više forsirati drenaža ili lipoliza ili tonizacija kože koja je često veliki problem. Opuštena koža između nogu ili koža koja visi nad kolenima često ne zahteva tretman mezoterapijom jer obim nije problem već tonizacija. Napokon će pacijenti u jednom tretmanu moći tretirati i noge i ruke, kao i stomak i bokove bez modrica i bola.

Idealno se kombinuje sa monopolarnom RF koja je vrlo prijatna procedura. Nakon 10-tak tretmana preporučuje se kućna nega, postupak se ponavlja posle 4 do 6 meseci.

Priprema kože za prodor preparata je od ključnog značaja za rezultate, a posebnim 3D NANO maskama su rezultati zagarantovani.