ALMA Q I PIGMENTNE LEZIJE
Moćni Q Switch laser je najefikasnija metoda za uklanjenje prirodnih i veštačkih pigmentacija ,minimizirajući rizik od oštećenja okolnog tkiva.Emituje snažne fotoakustične talase visokog intenziteta u ciljano područje .Nastaju kontrolisane mikropovrede mehaničkim Q Switch efektom bez rizika od termalnog oštećenja i koagulacije okolnog tkiva.Tako se postiže cepanje ,fragmentacija pigmentnih nakupina a zatim naš organizam učestvuje u njihovoj eliminaciji.

UKLANJANJE TETOVAŽA
Za uspešno uklanjanje tetovaža potreban je laser sa jakim naponom koji može da isporuči dovoljno energije u apsorpcionom svetlu širokog spektra boja.QS 1064 nm je idealan za tretiranje tamnih boja mastila dok je talasna dužina od 532nm efikasna za svetlije boje.Tetovaža postepeno bledi uz minimalan rizik od hipopigmentacija i pojave ožiljaka zbog izuzetno preciznog delovanja.

Broj tretmana je od 8 -12,nekada I znatno manji broj a intervali između na 8-12 nedelja.Nakon tretmana mogu biti male krastice.Bezbednost aparat I moć dejstva određuju I cenu na tržištu.Jeftine terapije često vode u pojavu ožiljaka I hipopigmentacija,zona bez pigmenta.Potrebno je vreme da se pigment pokida na fragmente i da ga naš organizam eliminiše prirodnim mehanizmima.

U uklanjanje tetovaža ubrajamo I trajnu šminku tako da uklanjamo tetovirane obrve ukoliko niste zadovoljni kako izgledaju.

MELAZMA;SUNČEVE PEGE;HIPERPIGMENTACIJE
su prirodne pigmentacije koje mogu biti površne i duboke.Utiču na narušavanje mladalačkog izgleda kože stvarajući neujednačen ten te je lasersko podmlađivanje neophodno.