Karbon peel je kristalna maska,tečni karbon koja se aplikuje na kožu,suši a zatim se radi eksfolijacija Q switch laserom.

Ovaj revolucionarni laserski tretman zovu milion dolara tretman,zbog efekta rejuvenacije i osveženja koje pravi na koži.Ovo je jedan od najefektnijih načina eksfolijacije.Ukloniće sve velus dlačice i izumrle ćelije u zadnje 4 nedelje samo jednim tretmanom.

Karbon peel je neinvazivni,potpuno bezbolni laserski pilingkojim brzo a efikasno tretiramo različite nepravilnosti na koži bez neželjenih efekata i bez vremena oporavka a sa rezultatima odmah vidljivim.

Primenom jedinstvene karbonske maske sa moćnim Q switch laserom postižemo eksfolijaciju,sužavamo i čistimo pore,smanjujemo produkciju sebuma ,omekšavamo kožu i utičemo na poboljšanje teksture.Podstiče se proizvodnja kolagena ,podmlađuje se koža te postaje jedra,blistava,zategnuta.

U jedinstvenom tretmanu Alma Q pomoću dva načina oslobađanja laserske energije i specijalnim aplikatorom koža se tretira beskontaktnim načinom a procedura je brza i čista.

Spada u “ lunch time” procedure ,ne zahteva primenu anestetika jer je bezbolna i bezbedna za sve tipove koža,čak I najsenzitivnije.

Tretman se osim ženama preporučuje I muškarcima koji žele da budu negovani.

Deluje na fine linije I borice,smanjuje uvećane pore,uklanja nekoliko slojeva izumrlih ćelija,otklanja toksine,indukuje produkciju kolagena,umanjuje akne I ožiljke od akni.