DERMASONIČNI TRETMAN

Moćan tretman, uz pomoć aparata sa preparatima koji odgovaraju tipu kože, a odabirom adekvatnog programa postižemo maksimalne rezultate.

Tretman podrazumeva kombinaciju ultrazvučnih talasa i savremene tehnologije za negu kože: vibraciona masaža, foton LED terapiju uz jon+ ili jon- terapiju.

JONSKU TERAPIJU koristimo za tretman aknozne ali i suve kože. Dobre rezultate daje u ishrani kože, čišćenju i otklanjanju izumrlih ćelija kao i stimulaciji mišića tokom vibracione masaže.

ULTRAZVUK pušta talas visoke frekfencije, oko 1000 puta u sekundi kroz kožu. Ovi talasi prodiru duboko u kožu. Obezbeđuju kontrakciju i opuštanje ćelijske membrane što utiče na produkciju kolagena i poboljšava elastičnost kože. Vibracije ovih ultrazvučnih talasa otklanjaju izumrle ćelije koje blokiraju pore – čiste kožu bez da dovode do oštećenja ćelija kože u dubljim slojevima.

Ultrazvučna tehnologija je dobro poznata u antiejdžing medicini. Rezultati koje daje su:
– podmlađena koža zahvaljujući stvaranju novog kolagena,
– uklanjanja mrtvih ćelija kože i
– smanjenja masnoća.

FOTON LED svetlosna terapija je pravo otkriće za kožu. Izlaganjem svetlu kožni fotoreceptori se aktiviraju i upijaju energiju, koja ubrzava ćelijsku biohemijsku cirkulaciju i stimuliše sintezu kolagena. Rezultat je smanjenje crvenila kože (značajno kod rosaceae) i antiejdž efekat.

Nakon završenog tretmana efekti su odmah vidljivi. Svežinu i sjaj primećuje prvo, a kasnije sintezu kolagena i elastina što doprinosi izgledu podmlađene kože.