Karboterapija sa maskom je inovativni tretman sa svim dobrobitima karboterapije i to bez igle. Za sve one koji nisu obožavaoci bockanja možemo slobodno reći da je došlo njihovih pet minuta. Napokon se pojavio tretman ništa manje delotvoran od onog kojim se CO2 ubacuje iglicama kroz kožu a procedura je potpuno neinvazivna. Ovde se radi o jednostavnoj aplikaciji gela sa karboksijem u sebi koji se aktivira specijalnom maskom. Na taj način nastaje stimulacija cirkulacije  što dovodi do očekivanog i korisnog crvenila kože na mestima aplikacije.
Aktivna maska u kontaktu sa gelom oslobađa CO2 koji odlazi do ćelija kože, istovremeno se iz hemoglobina crvenih krvnih zrnaca oslobađa kiseonik dok uzimaju CO2. Taj kiseonik koriste ćelije kože za svoju revitalizaciju. Otuda i nastaje efekat podmlađivanja na ćelijskom nivou.
Indikacije su brojne.

* Redukcija celulita na nogama, na rukama i posebno na licu (predeo vrata i podbradka)
* Izbeljivanje – tretman pega i fleka
* Tonizacija kože, poboljšanje cirkulacije i brže uklanjanje produkata metabolizma
* Hidratacija, održavanje optimalnog balansa količine vode i masti u koži
* Redukcija bora podsticanjem sinteze kolagena, elastina
* Tretman akni utičući na smanjenje upaljenih i smanjujući nastanak novih, brži i potpuni oporavak kože
* Tretman ožiljaka od akni, kombinovani tretman sa dermalnim rolerom koji dovodi do restrukturacije kolagena. Tretman rolerom bez aplikacije CO2 gela daje nekoliko puta slabije rezultate. Ključni efekat je u stimulaciji cirkulacije i indukciji kolagena.
* Redukcija strija nastalih u pubertetu ili trudnoći,tretman se zasniva na tome da se strije smatraju vrstom ožiljka i shodno tome se tretiraju na određeni način. Potrebno je nekoliko tretmana.

Karboterapija se odlično kombinuje sa ostalim estetskim procedurama. Uvodni piling kiseonikom steriliše kožu i otklanja gornji izumrli sloj ćelija čime je idealna priprema za ovaj tretman. Omogućava lakši prodor CO2 kroz kožu.

Tretman nema neželjene  efekte.

Ne zahteva vreme oporavka.

Make up se može naneti odmah nakon tretmana.

OPCIJA JAČEG ANTIEJDŽING  EFEKTA I DEJSTVA IZBELJIVANJEM postiže se ubacivanjem i hijalurona sa vitaminom C u prahu jedinim termostabilnim oblikom vitamina C koji se u ampuli neposredno pre tretmana meša sa hijaluronom.
Utiče na oporavak kože sa borama, izbeljivanje fleka i pegica nastalih fotoejdžingom, deluje učvršćujuće na dermis.
Tretman je idealan za kože izložene stresu, zagađenju, kod onih koji dugo borave napolju (profesionalni rizici…).