ZAŠTO ALMA Q?

ZBOG SVOJIH TEHNOLOŠKIH KARAKTERISTIKA u rukama DERMATOLOGA.

ZBOG FDA(Američko tržište)I CE(Evropsko tržište) SERTIFIKATA koji ga čine efikasnim a bezbednim.

ZBOG NAJBOLJIH REZULTATA u tretmanima podmlađivanja,uklanjanja prirodnih I veštačkih pigmentacija(postinflamatorne pigmentacije,melazma,lentigo,tetovaže) ,crvenila lica…

TROSTRUKI REŽIM MAKSIMALNE SNAGE

QSwitch,LP ,QLP Nd Yag laserski sistem

Najsnažniji trostruki režim na jednoj namenskoj platformi

Sa tehnologijom dvostrukog pulsa koji nudi do 2000mJ/impulsu ,izuzetno kratkim trajanjem impulsa od 7 nanosekundi jedinstvenim tehnološkim inovacijama uključujući i kontrolu dubine i frakcijsku isporuku i druge mogućnosti rada sa LP i QLP Nd Yag 1064nm Alma Q je bez premca u svojoj snazi i svestranosti za lečenje brojnih indikacija u oblasti estetske dermatologije.

Kombinovani Q prekidač ,LP i QLP Nd Yag laserske platforme omogućava maksimalnu svestranost.

Dvostruka puls tehnologija pruža maksimalnu snagu.

Frakcionalna dostava omogućava širok spektar indikacija.

Jedinstvena mogućnost dubinske kontrole za precizan tretman.

Bezbedan i efikasan za sve tipove koža (I-VI)uključujući i najsenzitivnije,tanke kože

TEHNOLOGIJA

Q SWITCH LASER Snažni Q SWITCH metod je najefikasniji način uklanjanja prirodnih i veštačkih pigmentacija minimalizujući rizik od oštećenja okolnog tkiva.Frakcionalne mogućnosti dodatno proširuju snagu Q Switch lasera otvarajući vrata dodatnim mogućnostima za lečenje ,uključujući i nesavršenosti na koži povezane sa starenjem.

Q SWITCH UČINAK Fotoakustični talasi visokog intenziteta u kratkim impulsima u nanosekundama .Tako nastaju kontrolisane dermalne rane mehaničkim Q Switch efektom –jedinstvenim mehanizmom delovanja kojim se postižu optimalni rezultati za različite indikacije bez izazivanja termičkog oštećenja ili koagulacije u okolnom tkivu.

SINGLE I DOUBLE PULS

Alma Q nudi isporuku energije u jednostrukom i dvostrukom pulsu

Tehnologijom Double puls raspršuje se laserska energija u dva uzastopna impulsa ublažavajući „peak“-vršnu snagu a istovremeno isporučujući maksimalnu energiju po impulsu od 2J/impulsu.

Stvaranjem „Flat Top Beam“,zaravnjenog pika maksimalna energija se može ravnomerno isporučiti preko kože bez rizika od povrede epiderma.

Jednostruki i dvostruki pulsevi dostupni su u QSW 1064nm i 532nm talasnim dužinama.

FRAKCIONI QS LASER sa PIKSELOM KONTROLISANE DUBINE

Ovo je prvi frakcioni QSW laser za podmlađivanje sa piksel nastavkom koji nudi jedinstvenu kontrolu dubine i time jedinstvene mogućnosti terapije.Promenljiva dubinska kontrola omogućava praktičarima da kombinuju pristup dubokog i površnog tretmana u zavisnosti od područja koje se tretira ,tipa kože ili indikacije.Promenljive dubine se takođe mogu koristiti za kombinovani rad na istoj površini radi postizanja optimalnih rezultata.

LP-Long Puls tehnologija

Maksimalno povećavajući potencijal talasne dužine od 1064nm Alma Q nudi i dugi puls ND Yag 1064nm za lečenje vaskularnih lezija i malformacija.Produženo trajanje dugog pulsa 1064nm omogućava duboki prodori moćno zagrevanje za lečenje dubljih lezija koje se ne mogu ciljati kratkim talasnim dužinama.

QLP-Quasi Long Puls tehnologija

QLP generiše submilisekundne širine pulseva velikom brzinom ponavljanja od 5HZ za podmlađivanje kože i mikrovaskularne tretmane.Postiže sigurno i efikasno subdermalno zagrevanje podstičući rast novog kolagena i zatezanje opuštene kože.Ultra kratko trajanje impulsa čini ga idealnim za lečenje mikroskopskih krvnih sudova prečnika manjeg od 50 mikrona(difuzno crvenilo).