NIR LASERSKI TRETMAN LIFTINGA DONJE POLOVINE LICA, NADLAKTICA, STOMAKA

NIR tretman je biostimulativni svetlosni zrak talasne dužine 700-2500nm iz spektra blizu infracrvenog.Lako prolazi površinu kože ,ne oštećuje epiderm i zagreva dublje slojeve kože i potkožnog tkiva.Tkivo se zagreva do terapeutske  temperature od 40-44C.Zagrevanjem nastaje zatezanje opuštenih kolagenih vlakana.Rezultat je trenutni efekat zatezanja kože-skin tightening efekat.Koža postaje zategnuta,čvršća,manje visi. Efekat NEOKOLAGENEZE, produženog skin tighteninga postiže se serijom od 4-6 tretmana čime postižemo dugoročni efekat zatezanja kože zbog stvaranja novog kolagena .

Tretman je prijatan,potpuno bezbedan i traje do 30 minuta. Nema neželjenih reakcija na koži.Vraćate se odmah svakodnevnim aktivnostima.

Preporučuje se onima koji žele da zategnu donju polovinu lica,nadlaktice,stomak. Da ublaže fine linije i bore. Vraća blistavost i otklanja tragove umora.

Efekti su vidljivi odmah pa ga preporučujemo pacijentkinjama kojima je važno da su rezultati odmah vidljivi.

Lice je zategnuto,blistavo,bez viška tečnosti.

Zbog trenutne blistavosti kao pepeljuga zove se i CINDERELLA LIFT.

Bezbedan je za sve tipove koža,može se primenjivati tokom cele godine kako za starije tako i za mlađe žene.

Jedan tretman vas čini blistavom,osveženom trenutno ali vam preporučujemo seriju zbog dugoročnih rezultata i dejstva na kolagen i elastin.

NIR LIFTING se kombinuje sa ALMA Q LIFTINGOM kada želimo da dodatno podignemo donju polovinu lica.Radi se i u kombinaciji sa MEZOTERAPIJOM i TRETMANOM BIOREVITALIZACIJE.

CINDERELLA LIFT je idealan tretman  uoči vama važnog događajakada želite da zablistate i izgledate sveže i odmorno.

Efikasnost laserske tehnologije u estetskoj medicine je neprikosnovena a lasere koje koristimo su najnovija I najefikasnija laserska tehnologija sa primenom u dermatologiji  koja ide u korak sa svetom I radi se na najprestižnijim klinikama