Stiže nam leto, kao period kada zbog sunca i toplote jesmo ograničeni za mnoge procedure nege i podmlađivanja kože. To nije slučaj sa Alma Q liftingom, podmlađivanjem i najnaprednijom platformom iz Alma porodice. Ukoliko želite da započnete podmlađivanje kože tokom leta ili održite rezultate nekih prethodnih tretmana ovo jeste idealno rešenje za vas. Ne morate se sklanjati i bežati sa sunca ali to svakako ne znači da vam kao dermatolog neću preporučiti letnju zaštitu od sunca sa SPF faktorom 50+.

Alma Q u svetu nazivaju “the magic machine of dermatologists“ jer značajno menja izgled i teksturu kože. Tretmanom se organski, na potpuno prirodan način stimuliše da koža proizvodi kolagen i elastin. Jedan tretman dovodi do osveženja, a serija od 3-5 tretmana deluje tako da je koža stimulisana da minimum naredne 2 godine pojačano stvara kolagen. Ovo prolongirano dejstvo objašnjava zbog čega sa vremenom izgledamo sve bolje i svežije.

Ono što ovaj tretman čini magičnim je mogućnost smanjenja bora, smanjenja pigmentnih promena, kao i kapilara i crvenila u istoj proceduri. Zbog razlike u godinama, stanja kože, prisustva bora, kapilara i fleka parametri se od strane dermatologa setuju personalno i posebno za svakog pacijenta. Ovo je jedan od najtraženijih i najprijatnijih tretmana u estetskoj dermatologiji bez perioda oporavka kože. Odmah nakon tretmana nastavljate sa uobičajenim aktivnostima, a možete se izlagati i suncu, naravno, uz dermatološke fotoprotektivne kreme jer kao lekari koji se bave procedurama protiv starenja kože znamo koliko je sunčevo zračenje štetno.

Pogledaj ceo tekst