Časopis “Mama&Beba
oktobar/decembar 2018. godine

Dr Tamara Maravić, dermatolog i stručno pojačanje kompanije Avon, ističe da se tajna ovog legendarnog proizvoda krije u sjajnoj kombinaciji četiri dragocena ulja koja zajedno rade u savršenoj sinergiji, zbog čega daju vidljive i impresivne rezutate.

Koži je potrebna odgovarajuća nega, kako bi bila mekšai elastičnija, kako bi joj tekstura bila glatka i kako bi se izbegao nastanak strija i bora. Justine dermo ulje, rađeno po tradicionalnoj recepturi, sad nam to umnogome olakšava. Ulje sadrži 5% vitamina C, koji deluje kao antioksidans i ujednačava ten, zahvaljujući čemu hidrira kožu nakon samo 24 sata od prvog nanošenja. Osim što smanjuje pojavu ožiljaka i strija nakon 14 dana i efikasno neguje kožu, proizvod takođe pruža zaštitu od UVB i UVA zraka, jer sadrži SPF 25.

Dakle, siguran i neinvanzivan proizvod za lice i telo, koji bih posebno preporučila svim mamama i trudnicama – dodala je dr Tamara Maravić.

Šta je Justine dermo ulje?

Klinički testirano, Justine dermo ulje predstavlj efikasno rešenje za mame koje je u potpunosti bezbedno za bebe. Ovaj neinvanzivni proizvod, koji je nastao još 1973. godine, preporučuje se ženama pre, tokom i posle trudnoće radi zaštite i potpune nege kože, dok je istovremeno pogodan i za negu bebine kože. Može se dodati kupci, kako bi bebina koža ostala glatka i hidrirana, a koristi se i za negu temena, da se ne bi pojavila plemenjača.