Nakon uklanjanja šminke, čišćenje pora i uklanjanje komedona možemo postići pilingom medicinskim kiseonikom, dermatološkim pilinzima i enzimskim pilinzima u kombinaciji sa kiseonikom.

Cilj je da se pore otvore, očiste i ponovo zatvore. Zavisno od tipa kože,  metode čišćenja se razlikuju.

Primenom kozmetike visokog kvaliteta, kao što je Natura Bisse, omogućujemo klijentima da kombinuju tretmane čišćenja, osvežavanja, stimulacije i izbeljivanja vitaminom C, kao i čišćenja kiseonikom vezanim u pilingu za vodonik-peroksid koji se oslobađa tek u dodiru s kožom. Tretmani nisu fotosenzitivni, dozvoljeni su u trudnoći i laktaciji što ukazuje na njihovu bezbednost. Kod osoba sklonih otocima na licu u okviru tretmana radi se posebna detoks masaža koja je vrsta limfne drenaže lica, a u antiejdžing programu preduzima se lifting masaža uz glikopiling i stimulaciju supstancama iz prirode.

Tretman koji nazivamo dermatološkom intervencijom je metod uklanjanja upaljenih promena na licu, dekolteu i leđima, i cista koje nemaju komunikaciju s površinom kože i ne mogu se same prazniti. One se vremenom uvećavaju i pucaju u dermu stvarajući zapaljenski proces.

Čišćenje aparatom HYDROX PEEL, čist medicinski kiseonik meša se sa fiziološkim rastvorom i velikom brzinom (čak 200 km na sat) prodire u najsitnije pore koje čisti do perfekcije, otklanja izumrle slojeve ćelija i masnoću, a zahvaljujući poboljšanju cirkulacije i limfne drenaže, koju obavlja, daje koži čistiji, blistaviji i jedriji izgled,  ujedno smanjujući i otoke na licu, naročito oko očiju. Tretman je izuzetno prijatan i nije fotosenzitivan.